Tisdag - sista soppmåltiden

Ett stående inslag under denna terminen har varit de fantastiska soppluncherna. Det är det lilla i vardagen som är guldkanten i livet. Idag dokumenterades den sista soppan. Föredrar ju de gröna sopporna men idag blev det en haricot-buerre (haricot-smör) historia. Ja, det var ju inte det att den inte slank ner men grönt är ju godare. Svensktjejerna hade bestämt träff och runt 12.30 intog vi gourmématsalen där en skål soppa kostar 0.65 E och salladen vägs per kilo. (ps, tror iaf att tentan gick G)
.
Jag är redo för förvandlingen. Next soppa!
.

Frida, Anne-Kristine och Marie framför dagens tre alternativ.
.

Jag fastnade för Haricot-Beurre med inslag av morötter.
.

Vidare i kön och det är dags att välja ett bröd. Ibland har man tur och hittar ett grovt. (de dagarna är sällsynta men ack så tacksamma)
.

Nästa är att plocka godbitarna ur salladsbuffén som var idag ok. Kan vara bättre men även sämre.
.

Komplett bricka. Ganska mycket sallad idag. Tror det hela gick på närmre 3 E. Vanligtvis hamnar det runt 2.5. Då har man 0.5 E över till en kaffe efter maten. Då är brickan riktigt komplett.
.
Hejdå Chez Theo och soppluncher. Ni har förgyllt min mage, min plånbok och jag kommer saknar er varje dag runt kl 12.00, iaf ett litet tag framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0