Tisdag - förklaring

Detta inlägget skriver jag med min trogna läsare och vän Sofia Sjöberg i tankarna. Hon fick min glöd att komma tillbaka :)
.
Acklimatiseringen vänner, den har tagit på krafterna. Den i kombination med livsklureri i form av när, var, hur och varför fick mig att välja bort bloggen för några dagar. Jag skulle givetvis informerat er om mitt val men ibland vill man bara låtsas att mobilen inte har någon signal. "sorry, jag har ingen teckning" Jag har inte hört av mig till kompisar som jag skulle men vänta några dagar till och sen är jag med i matchen igen. Imorgon åker jag upp till Göteborg.
.
Jag ska ge er Ledarskapslektion nr 1 av 4:
Frun står i badrummet och har just kommit ut ur duschen. Mannen står näst på tur och sätter på kranen. Plötsligt ringer det på dörren. Frun rusar nerför trapporna och öppnar, iklädd endast handduk. Framför henne står grannen som hajjar till. Grannen tar tillfället i akt och säger till frun "släpper du handduken får du 10 000 SEK". Frun ser de nya kläderna och väskan framför sig och släpper utan att tveka handduken. Grannen överlämnar de 10 000 kronorna och frun stänger dörren. Hon går tillbaka till badrummet och visar pengarna för mannen. "ahh säger mannen, var det Karl som kom över och lämnade tillbaka de 10 000 kronorna som jag lånade ut till honom förra veckan".
Lärdom: delge alltid dina medarbetare finansiell information.


Kommentarer
Postat av: Sofia

äntligen! Kommer leva på detta hela dagen=)Stora kramar

2011-06-22 @ 08:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0